Coaching

We hebben allemaal wel eens een dag waarop het niet loopt. Als dit regelmatig voorkomt, krijg je er minder plezier in. Bijvoorbeeld wanneer je het gevoel hebt dat je op je werk niet dat kunt bereiken wat je wilt bereiken. Wanneer je je afvraagt of je koers nog wel klopt. Wanneer je merkt dat je niet altijd effectief weet te reageren op de ander. Of als je geen energie meer krijgt van wat je doet. Intratu betekent letterlijk ‘in jou’. Het is mijn overtuiging dat ieder mens de antwoorden op dit soort vragen kan vinden in zichzelf. En soms kun je daar wat hulp bij gebruiken.

Werkwijze Coaching 

Jouw wereldbeeld staat centraal. Dat is het vertrekpunt en van daaruit onderzoeken we wat voor jou werkt, wat bij jou past en wat jij wilt ontwikkelen. Mijn aanpak is er op gericht dat jouw bestaande kwaliteiten versterkt worden met nieuwe inzichten. Een win-win dus. Om dit te kunnen doen, werken we van binnen naar buiten: eerst er achter komen wat voor jou klopt en dan de vertaalslag maken naar de omgeving.

Ik werk onder andere met de volgende technieken en methoden:

–       Het opsporen en ombouwen van belemmerende overtuigingen

–       Ontwikkelen van communicatie en presentatievaardigheden

–       Oorzaken herleiden en oplossen via biografisch werk

–       NLP technieken toepassen in de dagelijkse praktijk

–       In gesprek met je talenten en je valkuilen: Voice Dialogue

–       Maar bovenal: goed luisteren, helder samenvatten en vooral doorvragen 

Mijn aanpak zorgt ervoor dat jij je eigen koers bepaalt en een andere (nieuwe) weg kunt inslaan. Respect, integriteit en ook humor zijn hierbij belangrijke aspecten voor mij.

Quotes Coaching Lees meer….

Pubercoaching – info voor Pubers

Pubercoaching – info voor ouders