Over ons

Rina van der Meulen

Over Werk
Rina van der Meulen
Het volgende viel me op tijdens mijn loopbaan als leidinggevende: je ziet je mensen op het werk worstelen met communicatie en gedrag. Hier wilde ik graag meer tijd aan besteden. Jammer genoeg was er in de vaart van het spel, niet voldoende ruimte om dat gericht aandacht te geven. Er bleven regelmatig dingen liggen. Ik had inmiddels brede ervaring opgedaan met mobiliseren en aansturen van mensen. Maar hoe kon ik ze zichzelf laten mobiliseren? Ik koos voor interim management binnen het bedrijfsleven. Vanuit die positie had ik meer vrijheid om kansen en talenten aan te boren. Vervolgens wilde ik ook zelfsturing en ontwikkeling bevorderen. Door te kiezen voor een carrière switch, kon ik persoonlijk met mensen aan de slag gaan. Ik werd trainer en coach. Dit doe ik nu inmiddels bijna tien jaar met veel plezier want ik geloof in mensen en in groei.

Over Training en Coaching

Het inzetten van training of coaching is iets wat je weloverwogen doet. Je laat, als bedrijf of als individu, de trainer/coach als het ware binnen. Ik vind dat daar zorgvuldigheid past. Mijn eigen houding, zowel bij training als bij coaching, is dat ik gast ben in de binnenwereld en gids ben in het proces. Ik neem waar met alertheid maar reageer vanuit compassie. Een goede match is van wezenlijk belang. Daarom staat voor mij persoonlijk kennismaken en kijken of het klikt voorop.

Persoonlijk

Van oorsprong ben ik Friezin. Dat staat wat mij betreft voor heldere taal en recht door zee. Inmiddels woon ik, samen met mijn gezin, al weer een tijd vlak bij Amsterdam. Binnen deze omgeving, met heel verschillende mensen en verhalen, voel ik me als een vis in het water. Want ik houd van afwisseling en zie ieder mens als uniek.

www.agressie-in-de-zorg.com

 

De Acteurs 

– Nicolet Battenberg

Nicolet

 

“Ik puzzel graag met communicatie:

samen uitproberen totdat er iets voorbij komt

dat past bij jou en bij de situatie”.

 


– Ben de Winter

Ben de Winter

 

“Tijdens trainingen ben ik uw gedragsleverancier.

Oefenen op een zeer realistische wijze waarbij ik

uw gemoedsrust nooit uit het oog zal verliezen.”

 www.benacteur.nl 

 

– Thijs Feenstra

Thijs Feenstra

 

De Amerikaanse Toneelschrijver David Mamet

 schreef over spel en drama:

 IT IS NOT REAL, BUT IT IS TRUE.”   

 

 

– Ingelise de Jongste, acteur

“Ik luister vooraIngelise1l goed naar de informatie

die deelnemers mij geven en de behoeften

die daarachter schuil gaan.”

www.ingelise.nl